Fia Fia Factory; lifechanging, de weg naar meer succes en meer geluk!!

Nadat ik maandag een gratis kaartje aanvroeg bij Fia Fia factory en de kaarten concentratie en overvloed ontving, is er van alles gebeurt. Volgens de kaarten zou ik moeten beslissen wat ik wil in mijn leven en zou ik op verschillende manieren overvloed ontvangen. Dat klonk goed allebei!

Een poosje geleden vertelde Annemiek me over de plannen die ze had. Ze wilde iets gaan doen om mensen te helpen, om mensen blij te maken. Ze zocht een naam voor haar bedrijf; het werd Fia Fia Factory, wat Happiness betekent. En vanuit haar passie en enthousiasme kreeg ze al snel allerlei ideeën over wat ze wilde gaan aanbieden.

Een paar weken geleden heb ik de online cursus Ask the Universe (een cursus over manifesteren) van Fia Fia Factory gevolgd. Annemiek vertelde enthousiast over manifesteren en dat je er alles mee voor elkaar kan krijgen wat je wilt. Om eerlijk te zijn stond ik er een beetje sceptisch in. Enerszijds was ik niet zo volledig overtuigd van de resultaten van manifesteren en anderzijds dacht ik dat het stuk waar ik wel controle over zou hebben, al kon. Maar goed, ik was wel benieuwd. Ik vond en vind het een erg interessant onderwerp. Het was een leuke toegankelijke cursus, die je inzicht geeft en tools in handen geeft om mee aan de slag te gaan. Ik heb de afgelopen tijd heel wat dingen gemanifesteerd en nu moet ik eerlijk bekennen, dat het inmiddels allemaal mijn kant op lijkt te komen zoals ik hoopte. Grote stappen gezet met Running Miracle, het begint van de grond te komen. Heb het sproten na werktijd weten te organiseren vanaf volgende week. En ik heb mijn doel voor het hardlopen deze week meer dan gehaald. Het manifesteren lijkt te werken!! En de kaarten van maandag komen uit!

Nu ben ik net begonnen met de online cursus timemanagement van Fia Fia Factory, ik ben erg benieuwd wat dat me gaat brengen. Ik denk dat ik redelijk kan plannen, maar wat meer rust in mijn hoofd zou erg welkom zijn. De eerste opdracht was al superleuk!!

In het voorjaar heb ik meegedaan met het gezond en fit traject (ik heb hier wel eens eerder wat over geschreven, maar ik ben en blijf enthousiast). Dat was echt een lifechanging ervaring. Enigszins sceptisch deed ik mee met de eerste groep, vooral vanuit een stuk nieuwsgierigheid. Ik was binnen no-time van mijn suikerverslaving af. Ik viel 7,5kg af terwijl ik al geruime tijd erg fanatiek aan het sporten was. Ik leerde om van mediteren een gewoonte te maken, wat zorgt dat ik meer rust ervaar en beter slaap. Ik zag het belang van een ochtenritueel nog meer in en ik maakte een begin met timemanagement. Verder kreeg ik het advies om veel op te schrijven, mijn dromen, maar ook al het andere wat in mijn hoofd zit. Om op die manier voor meer rust te zorgen. Dit alles zorgde dat ik lekkerder in mijn fel zat en zit, me een stuk fitter ging voelen, veel meer energie heb voor alles en dat ik eigenlijk gewoon veel positiever tegen alles aankijk. Hoe het precies werkt, bergijp ik nog steeds niet. Waarschijnlijk is het de combinatie van alles en juiste timing daarbij. Maar het werkte wel!! Het heeft mij ontzettend veel gebracht!

Ik volg nu met regelmaat een persoonlijke sessie bij Annemiek, soms heb ik specifiek een onderwerp waar ik het over wil hebben en soms gaan we in op wat er naar boven komt. En ook hier voel ik me erg fijn bij. Ik sta dicht bij m’n eigen gevoel, bij m’n intuïtie. Ik kan dingen die (nog) spelen een plekje geven of ik krijg tools aangereikt die me helpen met alles wat op dit moment speelt.

Het moge duidelijk zijn dat ik ontzettend enthousiast ben over alles wat Annemiek met Fia Fia Factory aanbiedt! Ze kan mensen op verschillende fronten helpen. Ze kan je helpen om jouw geluk te vinden!

Dit is de website: FiaFiaFactory – Your Roadmap to happiness

Lieve groet, Cobie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *